I.v.m. Koningsdag zijn wij vrijdag 27 april niet aanwezig. Maandag 30 april staan we graag weer voor u klaar!

 
Bedrukteoranjeartikelen.nl
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Aantal
Prijs
1.4
1.5
-
Kleur
Materiaal
Ga naar de producten ()

Laatst bekeken

1 producten Sorteren op:
4.6 door 9 klanten
  • vorige
  • 1 / 1
  • volgende
  • vorige
  • 1
  • volgende

Toeters

Bent u werkzaam bij een bedrijf dat zich veel bezighoudt met sport? Dan zijn toeters het perfecte geschenk voor uw bedrijf! Vooral bij voetbalwedstrijden worden er veel toeters en bellen gebruikt. Deze instrumenten vallen namelijk erg op tussen de andere geluiden. Laat toeters bedrukken voor uw relaties en zorg ervoor dat uw bedrijf opvalt tijdens een voetbalwedstrijd.

Toeters bedrukken  

De medewerkers van bedrukteoranjeartikelen.nl houden zich al jarenlang bezig met toeters bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. U kunt alle toeters ook onbedrukt bestellen. 

Toeters bedrukken voor relaties  

Bedrukteoranjeartikelen.nl beschikt over een ruim assortiment aan toeters. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze stadiontoeter of een minihoorn. Uw bedrijf wordt overal in het stadion gezien en vooral gehoord!

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedrukteoranjeartikelen.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. U heeft bij ons de mogelijkheid om via iDEAL te betalen. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dankzij de live chat op onze website heeft u direct antwoord op uw vragen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Publicatieplatform ISO 26000 Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster