Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
Bedrukteoranjeartikelen.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters
1 producten
Loading...
.
Handklapper bedrukken
Handklapper
  • Vanaf 100 stuks
  • Max. 1 kleur opdruk
v.a. 0,37
Bekijken

Handenklappers

Bent u werkzaam bij een sportief bedrijf? Dan is een geschenk dat hierbij past altijd mooi meegenomen. Laat handenklappers bedrukken voor relaties en zorg ervoor dat zij hun favoriete sportteam goed kunnen aanmoedigen. Handenklappers vallen erg op dankzij het aparte geluid. Ook uw bedrijf zal daardoor goed opvallen!

Handenklappers bedrukken  

Bedrukteoranjeartikelen.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met handenklappers bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle handenklappers zijn ook onbedrukt te bestellen. 

Handenklappers bedrukken voor relaties  

Bedrukteoranjeartikelen.nl heeft veel handenklappers in haar assortiment. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor onze standaard handenklappers, handenklappers in vrolijke kleuren of een paar extra feestelijke handenklappers.

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedrukteoranjeartikelen.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Ook profiteert u van gratis verzending binnen de BeNeLux. U heeft razendsnel uw pakketje in huis! Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Publicatieplatform ISO 26000 Platform Promotional Products
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster